Perjantaina

Minulle ei juurikaan ole viikonpäivillä merkitystä – samanlaista odottelua joka päivä. Tänään oli kuitenkin jokseenkin merkityksellinen taitekohta, kun ei tarvinnutkaan lähteä aamulla eikä illallakaan sairaalaan. Nukuin aamulla ilman herätyskelloa ja nousin kunnolla ylös vasta klo 11.

Aloitin fysioterapian. Lääkäri kirjoitti 10 kerran määräyksen niska-hartiaseudun hierontaan. Kylläpä oli mukavata. Nyt illalla on nahka jo niin kosketusarka että! Aluksi käyn kerran viikossa ja saan tehdä matkat Kelan maksamalla invataksilla. Yksi kolmen vartin hoitokerta maksaa hiukan yli 40 euroa ja siitä saa noin 20 % takaisin Kelalta.

Kävimme pikaisesti myös talolla ja napsin muutaman kuvan. Toisessa blogissani.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top