Uusia vaiheita

Uuden kodin remontista on pieni postaus.

Tänään kävin aamulla labrassa, crp oli vain 3, joten hyvältä näyttää sikäli. Lääkäri tutki haavan ja totesi senkin parantuneen kokonaan ja kunnolla.

Nyt otettiin subklaavi pois ja antibiootin tiputus lopetettiin. Jatkossa syön suun kautta kahdenlaista antibioottia 3 kuukautta. Hohhoijaa! Toivon, että tähän väliin kuitenkin tulee proteesinlaittoleikkaus. Lisäksi toivon, että vatsa- ja suolisto-ongelmat johtuivat enemmänkin tuosta tiputettavasta antibiootista, joten ne ehkä nyt loppuisivat?

Tätä kakshäntästä subista olen solisluullani kantanut kuusi viikkoa

Mitenkähän nyt käy päivärytmin, kun ei tarvitse aamulla aikaisin lähteä? Nukun varmaan puoleen päivään, varsinkin, kun illalla on vaikea saada unta. Siinä se kierre sitten onkin valmis. Vaan mihis tässä olis kiire? Iltaisin voin nyt lähteä mieheni kanssa ”talolle” remonttia valvomaan – tai paremminkin Pellavasydämen hyllyjä täyttelemään, kun ei tarvitse mennä tiputukseen.

Onpa vapaa olo!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top