Keskiviikkona

Eiliseen postaukseen viitaten vielä yhteenlasku. Kun kaikki kolme sairastamisen kattoa lasketaan yhteen – sairaalan maksukatto, lääkeomavastuu, taksimatkat – niin päädyn seuraavaan tulokseen. Minun pitää maksaa ensin vuodessa 1531 euroa ja sen jälkeen sairastamiseni on ilmaista.

Tänään oli kiva päivä. Eilen illalla jo mieheni kysyi, haluanko lähteä iltatorille ja ”talolle” katsastuskierrokselle. Tottakai halusin. Odottelin siis koko päivän iltaa ja pääsyäni ulos. Noh, tosi rankkaahan se oli tuossa helteessä. Lähes viimeisillä voimillani pääsin kotiin ja suoraan petiin. Eikä se ole helppoa miehellekään, kun pitää raskas ja kankea pyörätuoli saada edestakaisin autoon ja pois ja lisäksi lykätä minua.

Tällaisessa sinivalkoisessa asussaa kelasin tänään. Sylissä kierrätyskassi, jonka on valmistanut Ellis.
Kuvan ottohetkellä olin jo jokseenkin väsynyt, mutta en nyt ehkä ihan noin tuskainen, kuin ilme antaisi olettaa!

Tässä olemme siis uuden talon pihalla ja takanani on kukkapenkki, johonka mieheni on jo ehtinyt ruusuja istuttaa.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top