Pellavasydän alkaa hahmottua

Mieheni on koko kesän laittanut uuden talomme liikepuolta kuntoon. Lähinnä se on ollut maalaamista ja nyt onkin seinät siistit. Tiimarilta saamamme kalusteet alkavat myös olla kohillaan. Nämä ensimmäiset kuvat ovat käsityötarvikepuolelta – hyllytilaa meinaan on!

Hyllytilaa tulee myös varsinaiseen myymälätilaan. Seinustoille korkeat hyllyt, joihin tulee vielä valaistus yläreunaan ja keskelle tulee samanlainen keskilattiapöytä/hyllystö kuin tarvikehuoneessakin.

Kuten jo joskus alkuvaiheessa kerroin, saimme nämä kalusteet lopettaneesta Tiimarista maksamatta niistä mitään. Hirveä homma oli kyllä purkamisessa ja taas pystyttämisessä. Oma työvaiheensa oli myös niiden siistiminen. Mieheni tulikin kerran kotiin ja huokaisi jotenkin näin:” Se, joka näihin hyllyihin on teipillä kiinnittänyt hintalappuja ym, pitäisi asettaa edesvastuuseen. Niin kova homma on niiden poistamisessa!” Huomaa tuo ihanan ihanan jakkara viimeisessä kuvassa. Tässä vielä tarkemmin.

Pellavasydämen loppuvarasto on nyt lähestulkoon kaikki siirretty uuteen myymälään. Nyt vaan tarvitsisin jonkun apulaisen, joka tulisi kanssani laittamaan tavaroita paikoilleen. En haluaisi miestäni enää siihen hommaan pyytää. Sitä paitsi nytkin on vähän havaittavissa uudenlaista asennetta – näyttää siltä että helpostikin määräysvalta lipuu pois minun käsistäni…

Voi, miten odotankaan sitä aikaa, että pääsen suunnittelemaan näistä ihanista kankaista jotain uusia tuotteita. Nyt se ei onnistu, tai en siis uskalla riskeerata turvallisuuttani. Mutta kohta….!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top