Tyksin keikka

Mulla riittää näitä tauteja, lonkkaongelmien lisäksi montaa muuta. Tälle päivälle oli määrätty lääkärissäkäynti endokrinologian poliklinikalle, sisätautilääkärille Tyksiin. Niinpä paaritaksi tuli taas kerran minua hakemaan. Menomatkalla polvi äityi kipeäksi, joten odotin minuutti minuutilta perillepääsyä. Voitte ehkä kuvitella taksikuskin ajatuksen/kirouksen, kun paluumatkalla ilmoitin, että mulla on vilu! Se raukka joutui laittamaan lämmityksen päälle, vaikka ulkona oli yli 30 astetta! Ihana tunne, kun lämpö alkaa pikkuhiljaa helliä viluista kehoa…

Lääkärissä ei kauheasti mitään uutta ilmennyt, itse asiassa hän oli tyytyväinen laboratoriotuloksiin. Kolesteroli on korkealla, jotain yli kuusi. Olisin muuten saanut lääkityksen, mutta kun on tätä kaikkea muuta tässä. Kilpirauhasen vajaatoiminta oli hitusen muuttunut liikatoiminnan puolelle joten lääkitystä pienennettiin.

Minulla on todettu myös jotain häikkää lisäkilpirauhasessa. Kalkkia erittyy verenkiertoon, mutta elimistöni ei pysty sitä käyttämään hyödyksi. Päinvastoin, se kalkki on peräisin omista luistani, jotka siis tästä syystä haurastuvat/saattavat haurastua. Toinen seuraus tästä taudista on dementia, kolmatta minä en muista. Kas kun minulla tuo muisti… hiusten lähtöön kyselin syytä. Ei ole vitamiinin tai muun ouutetta, joka selittäisi asian. Selitys on nopea laihtuminen. Toivottavasti ei jää pysyväksi vaivaksi. Odottelen mustaa, pitkää ja kiharaa uutta tukkaa lähteneen tilalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top