Sisustusesittely

Muistatteko kun kerroin vuodeosaston ongelmasta, intimiteettisuojan puutteesta. Siellä sängyt oli vierekkäin ilman mitään näkösuojaa. Kuulemma Tyksistä on annettu ohjeet verhojen poistoon liittyen hygieniaan. Kiukuttelin asiasta ja ainakin minun huoneeseeni tuli verho. Otin kuvan tämän uuden sairaalan näköesteestä.  nämä ovat koko ajan tällingissä ja me vain keskustelemme vieruskaverin kanssa näkemättä toisiamme tai toiselle tehtäviä toimenpiteitä. Erittäin toimiva systeemi.

Muuta sisustusta Tyksin T-sairaalan Traumaosaston D 4 ja 4.kerros, huone 14 ja ikkunapaikka 14:2

Ja mielenvirkistystäkin. Tätä olen nyt tuijotellut viikon verran suoraan silmien edessä:

Tänään tulee vielä toinen postaus. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top