Ei hirveen paha

Onhan se luonnollista, että päivä päivältä olo helpottuu. Nyt alkaa tuntua siedettävältä. Ainut kipu on päänsärky, mutta sekin vaimenee aika ajoin huomaamattomaksi. Aamupalan syöntiä hidasti pahoinvointi. Olen tänään saanut jo kaksi pahoinvointilääkettä. Nyt on olo ’ihan kiva’.

Kun pääsin eroon katetrista, pääsen itsenäisesti liikkeelle. Kävin jo pienellä rundilla ympäri käytäviä. Kaksi ihmistä oli käytäväpaikalla, mutta ilmeisesti ovat vain pikakäynnillä. Eilen saapuivat häävieraat kotiin. Vaikka en tietoisesti jännittänyt, niin ilmeisesti kuitenkin alitajuisesti. Kun sain viestin, että ovat kotona, alkoi tuntua väsymys. Olen nukkunut korkeintaan kaksi tuntia öisin enkä päivisin yhtään. Univelkaa siis on, mutta nyt on aavistus siitä, että uni jostain löytyy….mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top