Parempi päivä ja mukava lääkäri

Nyt tämä narkkari on saanut huumeensa ja on tyytyväinen. Enää ei ole kuin päänsärky vaivana. Minun oma lääkärini MJ kävi erikseen tapaamassa. Hän on niin symppis ja hänen kanssaan voi vitsiäkin vääntää. Aloitin sanomalla: mää olen koko eilisen päivän odottanut sinua. Kertasimme asiat ja hänkin totesi, ettei ole mitään järkeä tässä tilanteessa yrittää vieroittautua.

Ikävä tieto on se, että joudun vielä viikon olemaan täällä, missä kukaan ei käy katsomassa. Odotellaan bakteeriviljelyjen tuloksia ja sitten vasta siirretään Ukiin. Toinen ikävä uutinen oli lääkärin pelko siitä, että kyseessä olisi sairaalabakteeri. En ole suostunut  sellaista ajattelemaankaan. Lisäksi lääkäri kertoi oman ajatuksensa, että hän rauhoittuu vasta, kun tämä on hoidettu ja uusi proteesi on ollut pari vuotta onnistuneesti paikoillaan.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top