Kuka tietää…

Lähes jokainen edellisiin postauksiin kommenttinsa jättänyt lukija oli käsittääkseni epäileväinen ulkomaanmatkani vuoksi. Terveys ensin…jne… Saitte minutkin epäilemään ja siksi soitinkin tänään Tyksiin prote-osastolle. Puhuin kahden hoitajan kanssa ja jostain syystä molemmat muistivat tapauksen!

Toinen hoitaja kertoi (toisti) tilanteesta sen verran, ettei siellä tiedetä onko belgialaista proteesia edes tilattu! Se on kuulemma leikkaavan lääkärin vastuulla ja hän on kesälomalla. No mutta, sitähän minä en kysynytkään, vaan halusin lääkärin mielipiteen matkasta ja myös verenohennuslääkkeestä. Hoitaja ei tietenkään tällaiseen ota kantaa, vaan lupasi huomenna aamulla kysellä lääkäriltä ja sitten soittaa minulle. Saas nähdä irtoaako lupa?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top