Naisten yleinen ongelma?

Meinasin kirjoittaa yleisin ongelma, mutta ei kai nyssentään…Tarkoitan tässä vaateongelmaa. Sitä, kun seistään vaatekaapin edessä ja todetaan ”ei mulla ole mitään päällepantavaa”, vaikka kaappi olisi miten täynnä. Yleensä kai tämä ongelma vielä pahenee, kun on tulossa jokin juhlavampi tilaisuus.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, yritän päästä tyttäreni häihin, jotka pidetään Skotlannissa parin viikon päästä. Koska aikaisemmin olin varma, ettei reissusta minun osaltani tule mitään, en ole siihen myöskään valmistautunut. Nyt mietin päivät pitkät hääasua. Olen selannut netistä verkkokaupat ja yllätyksekseni löysin monta, jotka myyvät erityisesti morsiamen äidin asuja.

tuppi / sarake Olkaimeton sifonki ja pitsi äiti morsiamen mekko (605581)

tuppi / sarake off-the-hartia lattia-pituus sifonki ja tylli iltapuku (551359)

Tässä kaksi mekkoa, jotka voisin kuvitella itselleni. Mutta kun en ole kokoa 36 ja istun pyörätuolissa.

Haluaisin pitää kiinni periaatteestani, että teen kaikki ostokset kotikaupungin yrittäjiltä. Se ei nyt taida olla ihan helppoa, kun ei täällä montaa vaatekauppaa ole ja niiden juhlamekko-osasto saattaa olla vaatimaton. En tiedä, sillä en ole puoleen vuoteen edes kaupungilla käynyt.

Toisaalta olisi erittäin kiva löytää joku suomalainen mekko – ei tulisi ainakaan vastaan samanlaista!

Miten sen sopivan mekon löydän? Pitäisi päästä ulos ja kauppaan. Pitäisi jaksaa sovittaa ja sovittaa ja sovittaa… tuntuu aivan mahdottomalta. Kuka lähtisi avuksi? Missä pääsisin välillä huilaamaan? Soittelin jo kahteen paikalliseen liikkeeseen. Toinen on Ompeluateljee Elina, joka myy myös valmisvaatteita. Elina lupasi tehdä minulle mekon, jos ei sopivaa löydy. Aika hassulta tuntuu, että minä, joka itse ompelen toisille, teettäisin mekon itselleni. Mutta, jos on pakko niin sitten….

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top