En saanut lupaa..

Tänään osastonhoitaja Tyksin prote-osastolta soitti, kuten eilen lupasikin. Koolla oli kuulemma useampia lääkäreitä, ylilääkäriä myöten. Eivät antaneet varsinaisesti lupaa Skotlannin matkaani, mutta totesivat tyyliin ”jokainen tekee omat valintansa ja omalla vastuulla…” Verenohennuslääke Zarelto täytyy kuitenkin ottaa.

En oikein tiedä, mitä ajatella.

Taas sain hyvän vinkin lukijakommenttina. Ulkomailla oleskellessa ja myös matkustellessa  on hyvä olla EU-Kelakortti. Kävin netissä tutkimassa Kelan sivuilla asiaa ja samantien tilasinkin kortin. Se oli helppoa, kun kerran minäkin heti onnistuin. Kortin kerrottiin saapuvan postissa kotiosoitteeseen kahden viikon kuluessa. Saa nähdä ehtiikö tulla ennen matkaa. 

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top