Varaosa Belgiasta

Kyllästyin kertakaikkiaan siihen, että tietoa omasta tilanteesta ei heru. Ärsyttävää maata täällä päivästä toiseen, kun kukaan ei ehdi katsoa ja lausua jotain tt-kuvia. Lähetin leikkaavalle lääkärille Tyksiin tällaisen viestin (huom. olen ennenkin viestitellyt hänen kanssaan):

Nyt tää alkaa repiä pyjamahousujaan! Olen maannut yhdeksän viikkoa sairaalassa. Eikö niistä 15.5. otetuista tt-kuvista oikeasti kukaan vielä tiedä mitään? Ilmeisesti 5.6. määrätty leikkaus siirtyy myös? Tahtoisin päästä kotiin käymään edes vähäksi aikaa.

Ei muuten kestänyt kauan kun sain vastauksen:

Lonkan tilanne on hankala. Tt-kuvat on lähetetty Belgiaan. Noin 4-6 viikkoa kestää, että implantti on meillä. 

Joku laskuvirhe tässä on ollut alunperinkin. 15.5. kuvaus ja leikkaus 5.6. – siihen väliin ei jää 4 – 6 viikkoa. Kuviin suhtaudutaan kahdella eri tavalla: itse olen koko ajan ajatellut, että kuva otettiin juurikin tuota proteesin tekemistä varten, mutta täkäläiset lääkärit odottavat siitä selviävän tulehduksen tilanne.

Lähetin ym. lääkärille takaisin viestin ja kysyin että ”entäs tulehdus?” Saa nähdä, kumpaa kautta tulee nopeammin vastaus, suoraan minulle vai virallista tietä. Pääasia, että tulisi pian! Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top