Tänään!

Aamulla ennenkuin sain silmäni auki, tuli lääkäri käymään ilouutisen kanssa. Tänään voidaan antibiootin tiputus lopettaa. Kerroin hänelle, että olin ollut sähköpostiyhteydessä leikkaavaan lääkäriin. Ilmeisesti ko. lääkäri oli hänelle tuttu, koska päätti heti itsekin soittaa tälle. Ja ihan pienen hetken päästä tuli kertomaan, että olikin saanut heti vastauksen. Olisinpa huomannut jo aiemmin ottaa käyttöön tämän ”kuuman linjan”. Tottakai halusin heti kotiin ja niin sovittiinkin.

Muutama riskitekijä tässä nyt vielä on ja minun tuurillani kotiutus voi vielä viivästyä. Tänä aamuna otettiin verikokeet, niiden tulos pitää vielä odottaa, erityisesti tulehdusarvo crp. Toisekseen haavasta otetun viljelyn tulos ei liene vielä tullut (en kyllä kysynyt, voipi olla että onkin tullut ja juuri se on antanut mahdollisuuden lopettaa antibiootti). Kolmanneksi kesken on vielä ilmarinta-asia. Nytkin, tässä asennossa keuhkoon pistää. Siitä pitää vielä ottaa kontrollikuva. Mutta siis, toivoa on! Tänään tuleekin yhdeksän viikkoa tätä lajia täyteen…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top