Antibiootti, tuo suurenmoinen keksintö

Saan antibioottia kolmea kautta: tablettina suun kautta, nesteenä suoneen ja sitten vielä sinne lonkkaniveleen asennetun pallukan kautta. Pitkäaikaista käyttöä varten kanyyli laitettiin kaulaan. Tarvittiin muutama ommelkin, mutta on minulle sanottu, ettei tikit jää loppuiäksi näkyviin.

 Subklaavia eli ”subis” eli keskuslaskimokanyyli

Lonkassa hakasia oli 42 joten aika pitkä haava. N. 40 cm. Viime yönä on taas tapahtunut kehitystä: huomasin pääseväni itse kääntymään kyljelle ja takaisin, mikä hiukan helpottaa oloa. Muuten viime yö oli taas tuskainen, kun leikatun jalan pohje kutisi kiusallisesti. Ei muuta kun pyytämään yökköä raapimaan, mutta montako kertaa yössä kehtaa?

 mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top