Seuraava ongelma?

Eilen illalla alkoi haava vuotaa. Se on muuten oikein tosi pitkä. Melkein uin kudosnesteessä, jota sieltä tuli ja hyvä tietysti, että tulee pois. Juuri kun saatiin sänky ja minut perinjuurin uusiin vermeisiin, se alkoi uudestaan vuotaa yli siteiden ja ei kun taas sama homma.  

Tänään pitäisi ottaa tikit=hakaset pois, mutta nyt odotellaan ensin lääkäriä katsomaan haavaa. Ehkä otetaan vain joka toinen hakanen pois? Sitten pääsen suihkuun, mikä tapahtuu näin: nousen tollasen ”fordin” kanssa seisomaan, sitten yhdellä jalalla taiteillen istun suihku/vessatuoliin, jolla hoitajat vievät viereiseen suihkuun. Takasin tullessa päinvastoin. En siis saa astua leikatulle jalalle ollenkaan. Sängystä noustessa ja sinne mennessä pitää olla joku auttamassa jalka mukaan. Olen siis täysin toisen avun varassa.

Tuolta sängyn päästä näkyy vähän fordin yläosaa.

 Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top