Maku hukassa

Ettepä arvaakaan, mitä tilasin mieheltäni! HOMEJUUSTOA!  Syöminen näyttää nyt nousevan isommaksi ongelmaksi. Mikään ei maistu tai polttaa mahaa tai aiheuttaa närästystä… hyvin täällä otetaan toiveet huomioon, mutta jos ei keittiöllä ole, niin ei ole.

Aamupalaksi mieheni tuo weetabixiä. Puuron syöjäksi ninusta ei ole. Tuntuu kurjalta kronklata ruuan kanssa, mutta nyt en parempaan pysty.  

Huomasin just hassun jutun. Sain tähän tablettiin kannet (niin tyttömäisen pinkit että…) ja lisäksi kynän, jota en heti huomannut ottaa käyttöön. Siitä on tosi iso apu. Mutta se hämmästyttävä asia: kirjoitan vasemmalla kädellä.  Olen alunperin varmaan ollut vasenkätinen, mutta opetellut kirjoittamaan oikealla kädellä. Kaiken muun sitten teenkin vasemmalla viivan vetämisestä saksien käyttöön. Ja ei, en näköjään saa edes onnistumaan tätä ”töpöttämistä” oikealla kädellä.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top