Odotellessa voi kutoa vaikka säärystimen

Jo monta kertaa olen kertonut, että teen teatteripuvustusta. Istun illat harjoituksissa, vaikka se ei mitenkään ”pakollista” olisikaan. Tykkään katsoa myös miten puvustukseni toimii ja mitä voisin vielä tehdä toisin.

Tokikaan en kykene olemaan kädet sylissä. Ei, ei. Aina minulla on kudin mukana. Lähes pimeässä teen helppoja malleja, niinkuin tämäkin säärystin. Tämä tulee mukaan esitykseen, joten myönnän, etten ollut kovin huolellinen… teatterin lavalla eivät pikkuseikat erotu. Yhden illan aikana sain säärystimen valmiiksi.

Taisi olla 80-lukua, kun kaikilla oli tällaisia haitarineuleita, pipoja, sukkia, säärystimiä…. Tosi helppo tehdä ja ihan mukava jumppa-asuste.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top