Lisää romuromantiikkaa

En minä kylläkään tiedä, onko tämä esittelemäni esine romua tai romantiikkaa, tuo sana nyt vaan tuli ensimmäisenä mieleen.

Jälleen kerran ostos Hanna Kontturin Kukkakaupan loppuunmyynnistä. (Käypä katsomassa hänen sivujaan, aivan mahtavia teoksia!) Eurolla sain ostaa tällaisen betonilaatikon. Painaa ihan hirveästi! Ja on niin niin kaunis. Tietäisinpä vain, mihin sitä käyttäisin, mitä siihen laittaisin?

Ensimmäisenä tulee taas mieleen kesäkäyttö ulkona – kukkia tai yrttejä. Joulunaikaan siinä voisi polttaa kynttilöitä. Jotain asetelmia voisi ehkä tehdä, keskelle joku korkea ja sivuilla jotain matalaa – mutta MITÄ?

Nyt olisi hyvä, jos osaisi katsoa tätäkin esinettä avoimin silmin. Meillä on nimittäin tällainen vanha kirnu, jonka olen kyllä jo aiemminkin esitellyt: Meillä se on aina keinunut näin päin

Hanna Kontturin liikkeessä on kaikkea ihanaa vanhaa tavaraa, Hannan tuunaamia tavaroita, mutta myös hänen alusta asti itse tekemiään taideteoksia. Siellä vaan huomasin, että tämä kirnu olikin nostettu pystyyn, jolloin se onkin vaikka kirjojen tai lehtien säilytyspaikka tai pikkupöytä. En itse olisi varmaan milloinkaan keksinyt sellaista vaihtoehtoa.

Moni on ehkä itsekin valmistanut betoniastioita ja -esineitä. Mitä pidät tästä hankinnastani? Näetkö sinä jo selvästi, mihin käyttöön tuo harmaanruma laatikko kannattaisi ottaa?

Mervi, joka kohta hukkuu hankintojensa lomaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top