Ei käynyt vieraita…

…vaan ihan itse ostin kukkakimpun. Mieheni tuo usein kukkakimpun (ruokaostosten lomassa napatun) mutta minä ostan tosi harvoin leikkokukkia. Niinpä hän kysyikin töistä tullessaan, että onko sulla käynyt  vieraita.

Minä luulin, että kun valitsen yhden ruusun ja muutaman neilikan, saan ruusun ja neilikat, mutta kukkakauppias tietysti tekee siitä kauniin kimpun. Ja jokainen oman tyylisensä. Tämä on Hanna Kontturin käsialaa.

Näin ystävänpäivänä sopii kiittää jokaista blogini lukijaa blogiystävyydestä! 
Muutamia uusia ”rekisteröityneitä” lukijoitakin on tullut – olette oikein tervetulleita seuraamaan sepustuksiani. Yhtenä päivänä havahduin huomaamaan, että itse kyllä olen nolosti kerjännyt kommentteja, mutta olen huono vastaamaan kommentteihin! Odotan kommentteja kuin lapsi joululahjaa, luen ne heti saavuttuaan, mutta vastaaminen jää. Kaikkiin kyllä vastaan, mutta turhan kauan se ottaa aikaa. Tämä nolottaa minua, sillä itse harmistun bloggareihin, joilta ei saa vastausta… Nytpä yritän parantaa tapani ja vastata heti kohta.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top