Ossaakko sannoo?

Mitähän tästä nyt tulee, kun olen alkanut käydä kierrätyskeskuksessa joka päivä. Minulla on tärkeä syykin: käyn etsimässä teatteripuvustukseen tarpeita. Mutta kun siinä sivussa löytyy itsellekin kivoja juttuja.

Jokunen vuosi sitten – silloin, kun olin VAIN kotona – tavaranhankinta ryöpsähti ihan käsistä. Viime vuosina ei ole ollut mahdollisuuksiakaan siellä poiketa. Mutta nyt, nyt pitäisi hillitä itsensä. Tai pitää kiinni säännöstä ”yksi sisään – kaksi ulos”.

Tällä viikolla en saattanut jättää tätä pikkuruista kaunokaista hyllyyn.

Huovutettu piparkakku-pannunalunen on myös samasta paikasta. Se oli ilmainen, sen sijaan padasta maksoin 5 euroa. Onkohan tämä jokin kopio? Pohjassa ei  lue mitään. Googlettamalla ”keraaminen pata” löysin kuvan tällaisesta Arabian Liekki-padasta. Jotain samaa näköä näissä on…

Kuvittelen tässä pikkupadassa hauduttavani itselleni yhden hengen kasvispaistoksen, kun olen päivisin yksin kotona. Mutta sellainen kysymys teille, jotka ehkä omistatte tällaisen, että voiko tämän laittaa hellan levylle? Minulla on keraaminen liesi. Tietysti tuon pohja on ihan hurjan paljon pienempikin kuin pienin levy, sillä koko pata on  halkaisijaltaan noin 12 cm.

Laitanko tämän vain uuniin, vai uskallanko lämmittää myös keraamisella liedellä?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top