Sopiiko oranssi ja violetti yhteen?

Taas tuli yksi työ valmiiksi. Oranssit säärystimet itselleni. Oikeastaan minulla ei ole mitään, mihin nuo oranssit sopisi, mutta kun se oli ensimmäinen kerä, joka osui käteen. Eikä nuo violetit kengät ainakaan sovi yhteen oranssien säärystimien kanssa, mutta ne nyt vaan oli ensimmäiset, jotka käteen osui. Mies lähti kuntosalille, joten piti kiireesti olla valmiina kuvattavaksi.

Eihän haittaa vaikka  on vielä jouluinen näppipyyhe?

Pitkästä aikaa kokeilin tuollaista HIIRENHAMMAS reunaa (säärystimien alareuna) ja se tuntuukin oikein mukavalta, joustavalta ja luannikkaalta…

Olen siis hyvin impulsiivinen ihminen. Järjestelin tänään nappejani ja päätin laittaa kauneimmat myytäväksi tännekin, mutta enpä malttanut suunnitella kuvausta kunnolla ja niinpä ”tuotekuvista” tuli täysin ala-arvoiset. Siinä kohtaa päätin, että nyt meni uusiksi.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top