Maalattuja puunappeja moneen käyttöön

Minä itse tykkään kovin näistä komeista napeista. Tilaan näitä ulkomailta, joten en valitettavasti voi kertoa niiden valmistuksesta juuri mitään, tuskin ovat käsintehtyjä.  Monikäyttöisiä ovat:
– sisustukseen: tyynyihin, verhoihin
– vaateompeluun: koristeeksi tai ihan norminapiksi
– asusteisiin: pipoon riittää yksi tuollainen nappi koristeeksi, kasseihin, päällystakin koristeeksi

Koska Pellavasydämen jäämistöä on niin ylenpalttisesti jäljellä, yritän löytää sellaiset tuotteet, jotka olisi helppo myydä täällä nettimaailmassa. Kun sitä oikeaa verkkokauppaa ei vieläkään ole, laitan nämä napit nyt ensin tänne ja siirrän sitten – ties  minne….

Napit on tässä kahdessa rivissä – alapuolella on napin taustapuoli, se on useinkin yhtä kiva.

Napit 1-9 maksavat euron kappale

Napit 21 – 28 maksavat 1,50 €/kpl

Isot napit, 11 – 16 maksavat 2 euroa kappaleelta
Melkein kaikissa näistä napeissa on isot reiät, joten niistä menee läpi paksumpikin lanka ja jopa nyöri. Käytän paljon tunikoissa tällaista koristusta esim. taskujen päällä. Nyöri ommellaan kiinni kankaaseen ja siihen pujotellaan nappi ja sitten nyöri solmitaan tiukasti, ettei nappi pääse putoamaan.

Onko sinun mielestäsi kiinnostavia nappeja? Keksitkö vielä muita käyttötapoja tällaisille aika suurille ja näyttäville napeille? Pellava ja puunappi on ainaskin tyylikäs yhdistelmä, mutta mitä siitä….
Olen numeroinut napit niin, ettei pitäisi tulla väärinkäsitystä. Jos haluat tilata, lähetä numero ja lukumäärä sähköpostiini mervi.lamminen@uusikaupunki.fi niin minä sinulle napit lähetän. Postimaksu ei tule kovin korkea, koska ovat aika kevyitä.
Pellavasydämen Mervi

Lisäys tietoihin:
Nappi numero 1 on pyöreä, mutta siinä on neliönmallinen ”sisäkuvio”. Neliön nurkissa napin paksuus on n. 0,5 mm, mutta ohuimmillaan se on vain 0,2 mm. Onpa hankala selittää, eikä kuvauskaan oikein tahdo onnistua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top