Kuka vei kommentit?

Onko muilla ollut samaa ongelmaa – kommentteja katoaa johonkin? Minulla ei ole mitään kontrollia kommenttien suhteen. Ne näkyvät heti, eivätkä vaadi minun hyväksyntääni. Minulle tulee sähköpostiin tieto jokaisesta saapuneesta kommentista, mutta en siis tee niille ilmoituksille mitään, koska silloin ko. kommentti on jo julkaistu blogissa.

Nyt kuitenkin on jo pari kertaa tullut ilmi, että kommentti on jonnekin kadonnut. Minä olen sen nähnyt sähköpostissa, mutta blogissa sitä ei ole – kummallista.

Osaako joku neuvoa, mitä voisin tehdä, että kaikki minulle kallisarvoiset kommentit jäisivät näkymään?

ps. Lintulan luostarin sukka on vaiheessa. Olen saanut jo ensimmäisen vastauksen Nunna Nektarialta, mutta vielä odottelen lisätietoja…. olkaahan siis kuulolla!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top