Jousihoito

Tähän blogiin kun tulet lukemaan, voit olla varma, että mistään johdonmukaisuudesta ei ole varmuutta. En enää edes yritä pysyä missään ruodussa aiheiden suhteen.

Kuinka moni teistä tietää, mitä on jousihoito? Tai edes mihin se liittyy? Jo ensikuulemalta suostuin sellaiseen. En ole keneltäkään kuullut käyttökokemuksia. Mutta aloitetaan alusta. Kävin perjantaina hoidattamassa sekä ylä- että alapään. Siis sekä parturissa että jalkahoidossa. Jalkateräni ovat täysin ulkopuolisen avun varassa, joten ”joudun” säännöllisesti käymään jalkahoidossa jo pelkästään kynsien leikkuun takia. Olen yllättynyt, että kaikki ihmiset eivät tykkää koskettelusta, hierontaan eivät suostu ollenkaan, mutta muutkin hoidot ovat kuulemma vastenmielisiä. Jos ei muuta, niin jalkapohjat kutiaa… Minä taas nautin!

Tällä kertaa jalkani olivat hyvässä kunnossa, ei edes kuivia kantapäitä. Ainut ongelma ovat sisäänpäin kasvaneet pottuvarpaan kynnet. Kävin aivan uudessa paikassa Hoitola Seesamissa. Kauniit, uudet hoitotilat ja ystävällinen, vuosi sitten aloittanut yrittäjä, Sanna – tykkäsin. Sanna ehdotti kynsiini jousihoitoa. Sitä ei kuitenkaan voitu vielä aloittaa, mutta varasin jo uuden ajan sitä varten. Kyseessä on pitkäaikainen hoito, puoli vuotta ja viiden viikon välein pitää jousi käydä vaihdattamassa. Tällä kertaa kynsien nurkkien alle laitettiin pienen pienet kangaspalat – en kyllä kuunnellut tarkasti, mitä varten…

Otin ”ennen – kuvat” kynsistäni, mutta säälin teitä, enkä näytä niitä. Ehkä sitten joskus, jos/kun hoito on auttanut.

Onko kellään kokemuksia – hyviä tai huonoja – jousihoidosta?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top