Mahduttamisen maailmanennätystä tavoittelen…

Jonkun aikaa olen yrittänyt saada kaappeihin tilaa. Olen YRITTÄNYT luopua turhasta tavarasta, jotta jokapäiväisille käyttötavaroille olisi kunnolla kaappitilaa. Nyt alkaa sitten päinvastainen prosessi.

Pellavasydämen putiikista tulee väkisinkin ylijäämää meille kotiin. Ja tietysti työhuoneen tarpeet: kankaat, langat, kaavat, nauhat ja napit. Ja paljon muuta. Tunnen voimattomuutta, kun pitäisi järjestää oma työhuone vastaanottamaan kaiken tuon. Aloitin siirtämällä muut kuin ompelutarvikkeet muualle. Kynttilät, kynttilänjalat ja -mansetit ensimmäiseksi. Onkohan kukaan muu niin pöhkö kuin minä? Kynttilöitä laatikkokaupalla, vaikka en juurikaan niitä edes polta, vaan vaihdan sisustuksen mukaan. Älytöntä.

Ei ole edes sänkyä pedattu kuvausta varten.

Mieheni on tehnyt meidän parisängyn toiveitteni mukaan. Lonkkavammani ja toistuvien leikkauksien vuoksi on hyvä, että sänky on tavallista korkeampi. Pyysin myös sängyn alle laatikot a) säilytystilan maksimoimiseksi b) siksi, ettei sängyn alta tarvitse lattiaa imuroida eikä pestä. Meillä on siis koko sängyn pinta-alan verran laatikoita. Hyvänen aika, nyt kun tätä kuvaa katson, huomaan, että pääseehän tuonne sängyn alle pölyt! Kas, minä kun en ole tainnut imuroida sängyn valmistumisen jälkeen….Minkälainen armeija sinne lienee majoittunut?

Tyttäreni siirsi kynttilätarvikkeet yhteen laatikoista ja minä kävin katsomassa tulosta. 
Ihmettelin, että noinko vähän niitä loppujen lopuksi oli.
Vedin sitten laatikkoa vielä vähän…just joo.
Eikä tässä vielä kaikki, aika ison osan kynttilänjalkoja laitoin kierrätyskeskukseen lähtemään. 
Pellavasydän on naisten putiikki. Tosi harvoin siellä miehiä käy, mutta joskus tulevat tavaran kantajiksi. Ja maksumiehiksi. Loppuunmyynnissä yksi tällainen tuskastuneen näköinen mies kantoi kassikaupalla kuteita ja päivitteli, että mihin ne nyt taas saadaan mahtumaan. Minä siihen avuksi, että jos saunasta tekisi säilytystilaa, näin minä olen suunnitellut…. Mieheltä pääsi nauru: ”Se on jo tehty! Olisiko muita ehdotuksia?”
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top