Olohuoneen ”uusi” matto

Joulusiivot etenevät pikkuhiljaa… Olohuoneeseen haettiin vintiltä talvimatto. Tämä ei olekaan moneen vuoteen ollut lattialla, joten on kuin uusi. Ensin ajattelin, että onpa vanhanaikainen, kannattaako tuollaista kuvaa edes näyttää. Mutta sitten katsoin nauhalta sitä kaunein koti -ohjelmaa ja huomasinpa, että siellä oli keittiössä (!) samantyyppinen matto. Toki näyttää erilaiselta sellaisessa isossa huoneessa.

Ihan  vaan pienenä kuriositeettina mainittakoon, että kyseinen koti on täällä Uudessakaupungissa (klik)

Meidän sohvaa ei kannattaisi kuvata, kun siellä on aina joku epäkuvauksellinen täkki. Tässä otan päiväunet ja minä tykkään silloin kietoutua kunnon täkkiin. Hassu juttu, miten kasvatus vielä vanhanakin vaikuttaa. Mieheni ei koskaan nosta jalkojaan sohvalle, kun huilaa, eikä vedä edes torkkupeittoa päälleen – kas kun äiti on niin sanonut. Sen sijaan ISTUESSAAN hän voi nostaa jalat alleen, mitä taas meidän kotona EI SAANUT tehdä.

Tässä kuvassa näkyy erityisen hyvin mieltymykseni koukeroiseen tyyliin.

Vielä yksi kuva ihanasta lasikuvusta, jonka viimeksi esittelin. Silloin en vaan huomannut ottaa kuvaa, jossa olisi näkynyt kunnolla tuo jalallinen alusta. On se vaan niin kaunis.

Varsinaisia joulukoristeita en saa laittaa ennen jouluaattoa – niin on Mirva määrännyt. Niin on aina tehty ja niinpä myös tänä jouluna. Pitää malttaa mielensä siihen asti ja sitten pidetäänkin joulua loppiaiseen asti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top