Pitkästä aikaa valoisaa

Olen niin tyytyväinen itseeni.
Liiankin monta kertaa olen näyttänyt kuvia huushollimme sekasotkusta ja kertonut luonteeni heikkoudesta järjestyksenpidon suhteen. Nyt olen tehnyt parannuksen. Ihan pieniä poikkeuksia lukuunottamatta meillä alkaa näyttää siistiltä! Ai niin, onhan mun työhuone vielä kaaoksessa…

Syitä muutokseen on ainakin kaksi:
– joulun lähestyminen – tottahan jouluksi täytyy siivota!
– lisääntynyt vapaa-aika – enää en ole joka hetki kiinni yrityksessäni, vaan minulla on jopa aikaa laittaa kotia!

Koskaan en ole aloittanut joulusiivousta näin aikaisin. Nyt on jo hellantaustakin pesty. Vielä on kristallikruunun kristallit kiillottamatta – sehän täytyy ehdottomasti tehdä ennen joulua, eikö vain?

Istuin kodinhoitohuoneen eli pukeutumishuoneeni työtuolilla ja nautin järjestyksestä. Totesin, miten paljon arkea helpottaakaan se, että tavarat ovat paikoillaan, löydettävissä ja vähemmän tilaa vievästi! Miten voisin kaivertaa mieleeni tuon havainnon? Tässä on sama juttu kuin toisessa ongelmassani, laihduttamisessa.

Kyllähän kilot voi pois saada, mutta miten ne saa pidettyä poissa?
Saan kyllä huushollin järjestykseen, mutta miten sen saisi pidettyä yllä?
Oikea vastaus taitaa olla ITSEKURI. 

Hetken paistoi aurinko…

Ps. tätä ei ole kirjoitettu tänään. Nythän ei paista aurinko, vaan on oikein harmaa päivä. Sain kuin sainkin hinattua itseni putiikkiin (ei olisi ollut pakko, kun ei missään ole aukioloa mainostettu) ja onneksi, sillä asiakkaita kävi mainiosti sen kaksi tuntia, kun olin paikalla. Periaatteessa vastustan sunnuntai-aukioloa, mutta raha on se, kun yrittäjällä usein ratkaisee… Ja tuleehan siitä hyvä mieli, kun asiakkaat on tyytyväisiä. Moni lahjapulma ratkesi tänään.

Pellavasydämen Mervi


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top