Kuva-arvoitus

Mitä varten ovat nuppineulat piirissä nojatuolin karmilla?
No siksi, kun nojatuolissa istuu ja neuloo laiska ihminen.
Eikä sillä laiskalla ihmisellä ole käytettävissä kynää ja paperia käden ulottuvilla.
Se siis suunnittelee nuppineuloilla pipon kavennusten paikat.
 

Tässä aivan toisen mallinen pipo. Olen nyt ihastunut palmikoihin. Koska kerran olen laiska, en jaksa myöskään etsiä ohjetta yhtäkkiä iskevään inspiraatioon tai neulomispakkoon, joten päädyn tekemään erilaisia palmikkoversioita.

Vielä tuohon nuppineulasuunnitteluun: en ikinä muista, että jos on esim. 6 kavennuspaikkaa, niin montako väliä silloin on. Se pitää tarkistaa vaikkapa nuppineuloilla. Mutta nyt sen hokasin – jos tehdään ympyrää, niin niitä välejä on yhtä monta kuin neulojakin. Sensijaan, jos jana jaetaan kuuteen osaan, niin nuppineuloja olisi 7. Muistaisi vaan seuraavalla kerralla!

Ja eikun pipoa neulomaan….Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top