Orastavaa sisustusintoa

Mihin minä joudun kaiken ylimääräisen tavaran kanssa, kun sitä tulee vielä lisää putiikin tyhjentämisen yhteydessä. Tässä kaksi puodista kotiin kannettua sisustuselementtiä, joista pidän, ja jotka halusin säilyttää itselläni.

Puulaatikko ei ole mikään ihmelöytö, kukkakauppiaat saavat kukkansa noissa

Tämän porrasjakkaran olen ihan itse tehnyt naisten puutyökurssilla

Löysin jostain kirpputorilta tai kierrätyskeskuksesta pussillisen kalalankavirkkausta. Kyseessä oli uusi, pyöreistä pitseista koottu liina tai peitto, joka oli jäänyt keskeneräiseksi. Minä purin pyörylät irralleen ja suunnittelin käyttää niitä johonkin tuunaukseen.

Aikansa pyörylät pyörivät olohuoneessa, mutta eilen kyllästyin sekasotkuun ja raivasin tavaroita paikoilleen. Kuljin pyörylät kädessä ja mietin, mihin ne säilöisin.

Huomasin tyhjän lasipurkin ja pudotin ne sinne. 
Entäs se lasipurkki sitten, mihis sen sijoittaisi? 
No mutta, sehän sopii tuonne puulaatikkoon aivan mainiosti.

Nyt istun nojatuolissani ja katselen ihastellen noita kahta elementtiä. Mietin, ovatko ne turhia vai tarpeellisia. Aika näyttää, mikä niiden varsinainen sijoituspaikka tulee olemaan. Sitä ennen saavat olla keskellä olohuoneen lattiaa. Minun mielestäni ovat omalla karulla tavallaan kauniita. Ja itsetehty on aina erityinen.
Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top