Kivaa olla kiinnostava

Raflaava otsikko juu, mutta totta toinen puoli. Tässä yöllä (klo on 1:25) kun en saa toimeksi siirtyä nukkumaan, tsekkailin tilastotietoja. Olen ladannut ohjelman, josta näen, mistä paikkakunnalta lukijat ovat, mihin aikaan tulevat blogiini, kuinka kauan viipyvät ja mitä lukevat.

Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että joku viitsii kerta toisensa jälkeen tulla lukemaan, mitä minä olen kirjoittanut. Aivan erityisen iloinen olen niistä muutamasta lukijasta, jotka uskollisesti kirjoittavat myös kommentteja. On niin jännittävää avata lokero ”kommentit” ja odottaa, onko tullut uusia…Plääh! ei mitään… ja sitten iloinen ilme, kun Suvi, Elina Intsu, Sude, Kesänaapuri tai joku muu on viitsinut vaivautua. (Nämä ovat viimeksi kommentoineet)

Vaikka on tosi kiva huomata jokainen satunnainen lukija, joka ensimmäisen ja ehkä viimeisen kerran tulee blogiini – tietysti sitä toivoo, että hän jää koukkuun – niin mahtavaa on nähdä niitä lukijoita, jotka ovat kymmeniä ja satoja kertoja vierailleet ”luonani”. Huippu on eräs Räyringistä oleva lukija, joka on poikennut täällä jo 810 kertaa! Ajattele, 810 kertaa. Montako kertaa olet mahtanut pettyä, vaikka ilmeisesti olet jotain kivaakin löytänyt, ethän muuten olisi noin montaa kertaa käynyt?

Tämä öinen kirjoitus on järjestyksessään 603. Aika monta. Jos nyt alkaisi suunnitella uutta blogia ja miettisi, että mistä kirjoittaisi 600 kertaa, voisi mennä sormi suuhun.

Niin ja sitten olen vielä kiitollinen niille toisille  bloggareille, jotka sivullaan ”mainostavat” minun blogiani, niiden kautta tulee paljon lukijoita. Itse en ole tuollaista luetteloa tänne laittanut, koska luen niin niin montaa blogia, että en osaa nostaa muutamaa muiden ylitse.

Just nyt tätä kirjoittaessani tuli mieleen, että taitaisi olla arvonnan paikka, eikö? Olisi tuolla taas kertynyt noita Juju-kerhon käsityökirjoja – osa muuten  vielä paketissaankin – ehkä niistä löytyisi joku kiinnostava? Vai olisiko joku tuotepalkinto kivampi. Mitä mieltä olet?

Uuden uutukaisessa kamerassani on nyt muutama sisustusta sivuava kuva, niistä huomenna.

Tällainen retro-ryijy 70-luvulta on meillä ylimääräisenä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top