Uudet ihanat kankaat uudella kameralla kuvattuna

No en nyt tiedä…tuliko noista kuvista kovin hyvät…ei oikein? En kylläkään tehnyt mitään säätöjä, vaan ihan kylmiltään otin kuvat iltapäivän hämärässä. Mutta niin innoissani olen noista ihkuista kankaista, että pakko saada näyttää ne teillekin. Osa näistä on samoja, joita jo on ollut myynnissä, osa uusia ja osa niin uusia, että olivat edustajallakin ensimmäistä kertaa näytillä.

Vasemmalta: kangas 1,2,3,4 ja 5
Lähikuvassa kangas 1,2 ja 3
Lähikuvassa kangas 4 ja 5 Leppiskangas on pehmeää, ohutta vakosamettia
Vasemmalta kangas 6,7,8,9 ja 10
Lähikuvassa kangas 6,7 ja 8
Lähkuvassa kangas 8,9 ja 10
Vasemmalta kangas 11,12,13 ja 14
Lähikuvassa kangas 11,12 ja 13
Lähikuvassa kangas 14 ja 15
Kangas 14
Kangas 15

Näitä kaikkia voit halutessasi saada sinäkin. Hinta on 18 euroa metrille ja kangas on 112 cm leveää. Kaikki muut ovat puuvillaa, paitsi tuo turkoosi leppäkerttu-kangas on pehmoista, kapeavakoista samettia. Vielä jäi kaksi ihanuutta kuvaamatta. Ne ovat fleecen tyyppistä kangasta ja niin söpöä että.

Nyt alan suunnitteleen, että mitä näistä tekisin.
Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top