Mervin ompelupalvelu on syntynyt!

Uusia facebook-sivuja syntyy kuin sieniä sateella.
Myin Isosisko-vaatekirppiksellä viitan, jota en  voi pitää keppieni takia. Se meni heti kaupaksi ja samaa viittaa olisi halunnut muutama muukin, joten lupasin tehdä halukkaille. Siinä samassa tuli perustetuksi Mervin ompelupalvelu

https://www.facebook.com/Mervinompelupalvelu

Tällä hetkellä siis valikoimissa vain tuo viitta ja esillä kankaat, joita varastostani löytyi. Nyt on ensimmäinen valmistunut ja kyllä siitä tulikin kiva ja käyttökelpoinen.

Kohtaus:  Mies istuu tärkeän näköisenä tietokoneellansa. Minä: ”Onko nyt sopimaton hetki pyytää kuvia ottamaan?” ”ON”, vastaa hän mutta kääntyy kuitenkin. Hätäisesti kamera käteen ja samantien zuumaamaan. Minä vähänniinkuin hermostun, eihän tästä nyt näin tule mitään. ”Ei näin iso kuva mahdu näin pieneen kameraan”, sanoo hän. ”?!”

MINÄ keppeineni siirryn kauemmas, jotta hän saa istua paikallaan ja sitten se jo luonaakin paremmin. Ei siinä sitten paljon kiekoilla, kun pitää olla heti valmis. Tällaiset kuvat siis:

Miten riemullinen ilme!

”Näinks mää nyt poseeraisin?”

Mahtuuks tää kaikki nyt siihen kameraan?

Sit mää laitan tän tälleen…

Näkyyks muuten mun uus kello?

Ja sit mää nostan nää molemmat ylös

Otin putiikista lähtiessäni oikein hatunkin päähän, niin rouvamainen, tätimäinen, kukkahattutäti että. Nämä fleecehatut eivät sitten koskaan oikein ottaneet tuulta, joten nyt ne myydään 5 euroa kappale. Tuo reunaa kiertävä muoviputkikin taisi maksaa enemmän….

Olen tähän viittaan oikein tyytyväinen. Tämän kangas on joustavaa neulosta. Kiva ottaa mukaan teatteriin tai meneehän se lämpimillä keleillä ihan päällysvaatteestakin. Kiinnitys yhdellä napilla.

Nämä kuvat otin putiikissa. Tämä yhteistyökumppani ei juurikaan vastaan hangoitellut, muttei se silti tuskaton offensiivi ollut. 

kuva sivulta (huom. ilman käsiä)

takaa

Viitan voi kiinnittää myös vyöllä

Tämä prototyyppi on muuten aika pitkä. Lyhyemmälle pitäisi ehdottomasti lyhentää ja ehkä muutenkin?

Mitäs pidät? Entä yksivärisestä villakankaasta? Tai ruudullisesta, kuten tämä alkuperäinen oli?

Mervi ompelupalvelusta hei.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top