Säälittävää

Must on tulluuuu….nettihullu!
Olen just niin tyhmä, kuin mitä olen joitakuita muita ennen arvostellut: roikutaan kaiket päivät netissä, peppu leviää ja kunto heikkenee. Sellainen minä nyt olen.

Tää on varmaan taas sitä sijaistoimintaa. Tiedän, että olis tehtävänä paljonkin järkeviä juttuja, mutta kun ei, niin ei… Tänäänkin ”liitin” itseni ties miten moneen facebookin sisustusryhmään (juu, vertaistukiryhmistä olen saanut toistaiseksi tarpeekseni). Kiva katsella toisten hianoja ideoita ja kotikuvia. Haaveilla – ja ehkä jotain pikkuostoksiakin tehdä?

Mutta kun mun maku on niin vanhanaikainen. Näen kyllä nämä maalaisromanttiset, valkoiset, minimalistiset ja loft-tyyppiset ym. sisustukset kauniina, mutta en kuitenkaan itselleni sellaisia halua. Tällaisissa asetelmissa minun silmäni lepää:

jotenkin nää sopii niin hyvin yhteen

ulkomaanmatkoilta tuotuja tauluja

Ei oo kiva, kun tuolta alimmaisesta hakee jotain

Sisustuselementtinä tämäkin

Viimeisessä kuvassa on kirje, jonka isäni on saanut äidiltään. Silloin, kun ei roikuttu netissä, ei lähetelty sähköpostia eikä tekstiviestejä, edes puhelinta ei käytetty niinkuin nykyään. Silloin KIRJOITETTIIN KIRJEITÄ. Niin kaunis. Ihailin aina mamman koukeroisen koristeellista käsialaa. Eikö olekin harmillista, että nykyään ei enää opeteta KAUNISTA käsialaa?

Mitä sisustustyyliä sinun kotisi on?
Saa ehdottaa blogeja ja linkittää kivoja ideoita….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top