Mäkin haluun olla onnellinen!

Luin äsken onnellisuusblogia. Sellaista, jossa kerrotaan vain onnellisista asioista. Kuvissa hymyilevät iloiset ihmiset. Hyvän mielen -blogeiksikin niitä kutsutaan.

Jäin miettimään asiaa. Olisiko minunkin blogiani mukavampi lukea, jos kirjoittaisin vain kivoista asioista? Mutta olisiko tämä sitten minun näköiseni ja tarvitseeko ollakaan? Eihän blogia tarvitse päivittää joka päivä, voisi kirjoittaa vain silloin kun tuntuu hyvältä. Vaikka kerran kuukaudessa. Tai jättää kirjoittamatta juuri silloin ”kerran kuukaudessa”.

Sitten mietin, että mitä kivaa tänään on tapahtunut. Mistä iloisesta asiasta voisin kirjoittaa? (Paitsi että olen jo tänään julkaissut yhden jutun, joten ei todellakaan tarvitse kirjoittaa yhtään mitään.) Tänään on ollut ihan tavallinen peruspäivä, mutta olen silti hymyillyt joka ainoalle asiakkaalleni ja tänään heitä kävikin aikas paljon.

Tulin töistä ja keittiön ovella jo esittelin miehelleni, mikä tänään on ollut kivaa. Tää on tosi noloa…..
Minulla on uudet, ihanat rintsikat! Ostin summissa, sovittamatta hemottoman isot liivit, jotka osoittautuivat täydellisiksi. Ostin myös vatsaa kutistavat pökät. Koko päivän olen siis nauttinut erityistimmistä olosta, mikä on harvinaista herkkua näillä läskeillä. Ei, ei kuvaa tälläkään kertaa…

Että siinä sulle onnellisuusblogia!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top