Tilannepäivitystä

Pellavasydän-putiikilleni ei näin nopealla aikataululla löytynyt jatkajaa. Päädymme siis loppuunmyyntiin. Ja alennusmyyntiin. (Nehän eivät periaatteessa tarkoita samaa?) Nyt pitäisi mieluiten mahdollisimman nopeasti saada koko putiikki tyhjäksi. Kalusteita myöden.

Suunnitelma ainakin tässä vaiheessa on se, että elokuun aikana myymme pois valmistavaran. Sitä ennen lähetän kaikki myyntitilissä olevat tuotteet valmistajilleen takaisin. Eli loppuunmyyntiin jää vain omat tuotteeni.

Syyskuussa pidämme jonkinlaista käsityökahvilaa. Silloin putiikkiin voi pistäytyä käsityön kanssa tai ilman. Olen valmis neuvomaan, missä ikinä osaan. Suunnittelen pitäväni myös useamman kurssin. Tässä vaiheessa ehkä vielä tilaisin uuttakin tavaraa, mutta käsityötarvikkeet myytäisiin syyskuun aikana pääasiassa kaikki pois.

Suuri työ on omien ompelutarvikkeitteni saattaminen myyntikuntoon eli mittaaminen, punnitseminen, pakkaaminen ja hinnoittelu.

Ihan kaikki tuotteet eivät tule ollenkaan alennusmyyntiin, vaan ”säästän” ne tulevaan verkkokauppaan. Joten homma senkun jatkuu…

Pellavasydämen Mervi

Kohta on hortensia kukassa ja niitäpä sitten onkin paljon!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top