Mitä ihmettä tämä on?

Tunnetusti olen huonomuistinen. Myönnän. Kuitenkin minusta on alkanut tuntua, että toiset käyttävät tätä tietoa hyväkseen. Minun kontolleni laitetaan asioita, joita en ole tehnyt. En ainakaan muista. Tai jos ihmettelen, miksi minulle ei ole kerrottu….väitetään kirkkain silmin, että olihan siitä puhetta. Miten siinä sitten väität vastaan, kun molemmat tietää, että muistini on mitä on.

Eilen, kun vinttiä siivottiin, mieheni kertoi jostain ihme rullasta. Väittää kiven kovaan, että minä olen sen jostain tuonut ja käskenyt vintille viedä. Ja kun minulla ei ole harmainta aavistusta tuollaisesta. Ikimaailmassa edes nähnyt. Tai….

Tietääkö joku, mitä tällainen materiaali on ja mihin sitä käytetään? Jotain narua se selvästikin on.

En mitenkään keksi edes, että mistä olen tuollaisen rullan löytänyt. Tosi painava rulla, ehkä 20 metriä tuollaista harvaan kudottua palttinaa, noin metrin levyisenä. Osaatko kertoa tästä jotain? Mitä tällä tekisit, keksitkö mihin tällaista voisi käyttää?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top