mol.fiMuistattekin varmaan, että laitoin paikallislehteen epävirallisvaikutteisen ilmoituksen Pellavasydämen myynnistä. Viime yönä tein sen virallisemman version.
 
Ei vaan nukuttanut (no ei kai, kun koko illan olin nuupahdellut sohvalla) ja tulin roikkumaan koneelle. Siitä se ajatus sitten lähti. Olen parhaimmillani illalla myöhään ja näköjään myös yötyö sopii minulle.
 
Menin siis Mol.fi sivuille ja etsin sieltä paikan, missä voi etsiä firmalleen jatkajaa. Aamulla heräsin puhelinsoittoon, kun Turun toimistosta soitettiin ja tarkennettiin hakua. Laitetaan siis myös nuorten työnhakusivustolle. Se onkin viisasta, taitavat aika nuoria olla innokkaimmat käsityöliikkeestä haaveilevat? 

Tällainen siitä tuli – löytyy siis nyt jo mollin sivulta, mutta älä kysy tarkemmin mistä…
 

Pellavasydän on toiminut 5 vuotta Uudessakaupungissa muutamassa eri osoitteessa. Tällä hetkellä puoti sijaitsee vuokratiloissa Ylinenkatu 26, keskellä kaupunkia, aivan torin laidassa.

Painopiste on siirtynyt valmiiden, käsintehtyjen tuotteiden myynnistä enemmän käsityötarvikkeiden myyntiin. Nyt on muotia tehdä käsitöitä ja jos Pellavasydän joutuu kokonaan lopettamaan, kaupungista ei enää löydy käsityötarvikemyymälää. Tämän vuoksi olisi tärkeää saada toiminnalle jatkaja. Asiakaskunta on vuosien aikana vakiintunut ja markkinoimalla naapurikuntiin sitä voi laajentaa entisestään. Lähikunnista kun puuttuu kattava käsityöliike.

Nykyisissä toimitiloissa on oivat mahdollisuudet myös valmistaa itse tuotteita. Tila on jakaantunut moneen huoneeseen, joten myös erilaisten toimintojen yht’aikainen suorittaminen on mahdollista.

Jos jatkaja haluaa pitää valikoimissaan myös välitysmyynnissä olevat tuotteet, alkuinvestoinnin tarve vähenee. Tämänhetkistä tuotevalikoimaa voi käydä katsomassa kotisivulla www.pellavasydan.fi

Yhteystiedot Mervi Lamminen, p. 050-3283265, mervi.lamminen@uusikaupunki.fi
Työpaikan osoite Ylinenkatu 26, 23500 UUSIKAUPUNKI
Työ alkaa 01.09.2013, tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta, Haen jatkajaa yritykselle
Haku päättyy 10.07.2013
Ilmoitus jätetty 12.06.2013
Ilmoitusnumero 8261853                  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top