Mansikkaa puserossa

Kylläpä sitä on ihminen helposti höynäytettävissä! Olin jo lähdössä tästä koneen äärestä ”tekemään töitä” eli leilkkaamaan muutaman laukun tarpeet. Mennessäni huomasin mansikkakankaan (se roikkui puoliksi lipaston päällä ja puoliksi lattialla) ja heti keksin, että tuo pitää näyttää teille! Ähäkutti, eipä tarvinnutkaan mennä töihin. Tässä kun vähän aikaa kirjoittelen, onkin jo kympin uutisten aika, pääsen lököstelemään nojatuoliin ja virkkaamaan pesukinnasta. Juu, se ohje on jo melkein tulossa!

Siinä ohikulkiessani nimittäin huomasin, miten hienosti mansikkakangas sointuukaan vihreisiin trikoohousuihini.
Näin.

Kysymys kuuluukin nyt, että onko tuo mansikkakangas liian räväkkä?
Ja toinen kysymys, onko jollain ehkä yöpaita tästä kankaasta?

Nämä ovat nimittäin molemmat Nanson kankaita. Eivät kylläkään tämän vuotisesta mallistosta. Nythän saattaa olla niin, että jollekin tulee heti mieleen yöpaita, jos on tottunut näkemään sen sellaisena. En ole pitkään aikaan seurannut Nanson vaatemallistoa, joten minulla ei ole aavistustakaan myöskään kankaista. Täälläpäin ei vain ole Nansoa myynnissä.

 

 Tässä on muuten kanssa sellainen väriyhdistelmä, josta minulle on opetettu, ettei sovi yhteen: kaksi erilaista punaista. Mutta miksi ei voisi yhdistää vaalean punaista ja kirkkaanpunaista, vai eikö voi? Punainen ei ole lempivaatevärini, mutta kyllähän tuon kesällä kestäisi.

Nyt on käynyt niin, että olen hurahtanut trikoon ompeluun, niinkuin olen sitä menneinä aikoina  vältellyt!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top