Verkkokauppaa tehdään

Ei ole kaupan perustaminen helppoa, ei. Annoin itseni ymmärtää, että MyCashflow:n valmis verkkokauppapohja olisi jotenkin valmis ja helppo vain avata omilla tuotteilla, mutta höps! Kerran yritin sitä ihan itse – siitä ei tullut mitään, mutta nyt olemme tehneet sitä yhdessä tyttäreni kanssa, eikä siitä vieläkään oikein tahdo tulla valmista. Mirva sentään osaa nämä hienoudet, html-kielet ja niin…

Apua olen saanut sähköpostitse Laura Forsselilta ja mallia hänen Pieni Hattutehdas-kaupastaan. Kiitos Laura avusta! Siksi kysyin Lauralta, kun oli viikonloppu eikä asiakaspalvelusta ollut siis apua. Sittemmin olen sinnekin lähetellyt postia. Monet ovat kehuneet, että siellä kyllä neuvotaa.

Kamera on taas jossain tavaravuorien alla, joten uusia kuvia ei tule ennen suursiivousta, nyt siis mennään vanhoilla kuvilla. Tässä tyttäreni kesälomallaan – ehkä tekee verkkokauppaa, ehkä jotain muuta? Aina kuitenkin tuossa asennossa. Paitsi tällä viikolla, kun aloitti kesätyöt turkulaisen firman talous-hallinnon tehtävissä.

Jos tarkkaan katsot, niin näet kauniit kynnet sävytettynä tyynyliinan kukkiin.

Mirva on perinyt äitinsä RYHTYMISRAJOITTEISUUS -geenin, jonka vaikutuksen alaisena siirretään, siirretään ja siirretään työn aloittamista. Mutta valmiiksi tulee ja hyvää tuleekin… Nyt olen antanut deadlineksi tämän viikon. 

 Mirva oli tehnyt klassisen kauniin nutturan, joka oli pakko kuvata. Kylläpä hiusten väri vaihtelee jos on salama käytössä tai ei!

Nyt siis odottelemme jännityksellä muutaman päivän, että saamme kaupan auki. Tuotteita siellä ei vielä paljon ole, mutta toivottavasti osaan sentään sen lisäämisen ihan itsekin. Sitten niitä tuleekin ainakin sata!

En enää ota Pellavasydämen kivijalkamyymälään juurikaan uusia tuotteita. Paitsi tietenkin itse valmistamani. Mietin kaiken kohdalla, että ”voiko tätä myydä verkkokaupassa?” Verkkokaupassa on omat rajoituksensa, millaisia tavaroita siellä kannattaa myydä. No joo, myydäänhän sitä huonekalujakin, koko ei ole este, mutta sovitus saattaa olla. Olen nähnyt, miten hankalaa esimerkiksi hatun ostaminen on, vaikka sitä voi sovittaa kerran, kaksi ja kolmekin. Verkkokaupassa pitäisi valita sovittamatta. Tai sitten otetaan palauttamisen riski – riski se taitaa olla vain myyjälle?

Millaista tavaraa sinä ostat verkkokaupasta?
Millaista tavaraa et missään tapauksessa (uskaltaisi) ostaa verkkokaupasta?

ps.  Virkkauksen arvuuttelu on vielä kesken, en voi näyttää lopputulosta, kun sitä kameraa ei löydy.
       On muuten tullut muutama oikea arvaus, mutta en julkaise niitä vielä….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top