Pellavamekko fuksiana

Viimeisin väri pellavasta on fuksian punainen. Vai mikä tää väri teidän mielestänne on – onko se ehkä pinkki? Tein tästä yhden tilausmekon ja asiakas näytti kyllä niin somalta se päällään, oli oikein tyttömäinen ja raikas! Toisen tein myyntiin ja se meni tänään. Kolmas on leikattuna, piti ommella se tänään, mutta langat olikin taas putiikissa.
 Tämän yksilön pituus on sellainen – just polven yläpuolelle – että voi pitää mekkonakin  tai tunikana.
 Mekon alle voi pukea puseron tai sitten päälle boleron, kuten näissä kuvissa.
 Taskuvaihtoehtoja on useita. Tässä tällainen.
Tämän mekon hinta on 70 euroa.
Tällä hetkellä värivaihtoehtoja on
tummanvihreä
tummansininen
musta
valkoinen
turkoosi
lime
punainen
poltettu oranssi
pellava
tummanruskea
ruskea
tätä fuksiaa vähän vähemmän räiskyvä punainen
Hinta määräytyy koon, kankaan ja mallin mukaan. Isoin koko täysmittaisena liivihameena maksaa 100 euroa ja hupullisena 110 euroa.
Näiden pellavavaatteiden tekemistä jatkan vielä kivijalkamyymälän loputtuakin. Uskon, että näitä voi myydä verkkokaupassakin. Malli on niin yksinkertainen, että oikeastaan vain rinnanympärys ja mekon pituus ratkaisevat.
Tää menee vielä hetkeksi pötkölle ja sitten lähtee töihin. Tällä viikolla olen ollut putiikissa vain joka toinen päivä ja se sopii minun ruumiinrakenteelleni oikein mainiosti. Vaikka olis miten raskas tai kipeä päivä, sen jaksaa, kun tietää, että huomenna on vapaapäivä.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top