Mikä tästä tulee?

Arvaatko, mikä tästä tulee?

Tämä on minun väliaikatyöni. Aina kun asiakas näyttää viipyvän, otan tämän esille. Tämän, tai mikä milloinkin on menossa. Jotain pitää kuitenkin olla käsillä tekemistä ja mielellään tietysti jotain hyödyllistä. Käsityön esille ottaminen on tehtävä hienovaraisesti, ettei asiakas saa sitä käsitystä, että nyt on keskustelu päättynyt ja aika lähteä. Tai sitten sen voi tehdä suurieleisestikin, jos haluaa.

Yhtenä päivänä meni kaksi tuntia asiakkaan kanssa keskustellessa. Samana päivänä tuli myös mies, jonka tiesin humalapäissään olevan jopa väkivaltainen, hilpeällä tuulella ollessaan käy kiinni naisten rintoihin. Nyt taisi olla ihan selvinpäin ja aikaslailla juttutuulella. Taas oli väliaikatyö tarpeen…

Arvaa, jollet tiedä!
Ja jos oikein paljon kiinnostaa, voin kertoa myös ohjeen tämän tekemiseen, se voi nimittäin olla vähän vaikea tuosta nähdä, vai onko?

Pellavasydämen Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top