Söpöä

Hei, hei – mikäs nyt on? 
Ei ole herunyt kommentteja juuri lainkaan! 
Onkos jutut olleet tylsiä tai mitäänsanomattomia vai mikä on, ettei heru mielipiteitä? 
Vai ootteeks te suuttunu jostain? 
Ahaa….olen viime aikoina esitellyt omia asujani….ettekö tykkääkään niistä?
Vitsi, vitsi….
No, jos ison tytön asut ei kiinnosta, niin tässäpä jotain paljon söpömpää:

Otin nämä kuvat mainosta varten, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään… Olen tehnyt tällaisia yksinkertaisia hellemekkoja useista ihanista Robert Kauffmanin kankaista, joita putiikissa on myytävänä. Mekkojen hinta on 29 euroa. Mekon leikkuusta jää sopivasti ylijäämätilkku, josta saa tehtyä tuollaisen pikkukassin.

Mallinuken päässä oleva myssy on ByBriittan mallistoa ja meillä myynnissä välistyskaupalla (ns. myyntitili). Myssystä löytyy monta herkullista väriyhdistelmää ja kolmea eri lasten kokoa. Aivan vastasyntyneelle ja kaksi isompaa kokoa. Ylisöpöjä nuokin!

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top