Tämänpäiväiset saavutukset

Olen ollut kovin epäkohtelias. Nyt korjaan sen ja toivotan kaikki uudet lukijat sydämellisesti tervetulleiksi. Osaatkohan edes kuvitella, kuinka iloiseksi tulen jokaisesta uudesta ystävästä?

Taas tuli aamulla kiire, ehkä ehtinyt hiusten pesun jälkeen niitä kiertää. Otin siis kuuman kihartimen putiikkiin mukaan ja siellä tökkäsin töpselin seinään. Siellä se kuumeni koko päivän, kun en sitten ehtinytkään kampaushommiin. Niillä sijoillaan oli siis kiharat koko päivän. Eikä yhtään haittaa vaikka sitten kuvaankin pääsi tuo kuontalo (kuva alla).

Ompelin vielä toisetkin ruskeat trikoohousut ja samalla huomasin, että onhan vaatekaapissani noita ”virheostoksia” enemmänkin. Ruskeita vaatteita siis. Uskokaa tai älkää tein itselleni myös vihreän asun! Huih. Sen esittelen, kunhan on silitetty. Aikas rohkea värivalinta.

Tässä tämän päivän työasu.

Tänään tein välityönä itselleni tuiki tarpeellisen asusteen. Kesällä kun ei käytetä takkia, ei ole myöskään taskua, missä säilyttää avaimia. Tarvittiin siis tuollainen kaulassa kannettava pussukka (vaatteissani ei ole yleensä koskaan taskuja). Siihen saa avaimet kiinnitettyä klipsillä. Sen verran kokeilin tätä käytännössä, että ehkä avaimet jäävät liian alas ja kilisevät keppeihin, mikä hankaloittaa kulkemista.

 Ilmeisesti hahmottamiskyvyssäni(kin) on jotain häikkää, kun ei taas millään tahtonut onnistua tuo eri palasten ompeleminen. Tuli purkamistakin.

Vuoriksi laitoin pöydältä löytyneen (sopivasti käden ulottuvilla) collagekankaan palasen, joka jäi kun lyhensin asiakkaan puseron hihat. Pussukka on sopivasti pehmustettu kännykkää varten.

Nyt kun ehkä muistan, miten tuo tehdään, voisin niitä tehtailla enemmänkin.
-Mervi-

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top