Uutuus!

Jotain jo kerroinkin tästä uudesta pellavamekosta. Tämä siis valmistui viimehetken työnä muotinäytökseen. Edellisenä yönä purin vanhan virkatun pöytäliinan ja värjäsin palaset pesukoneessa mustiksi. Ne olivat vielä märkiä, kun silittämällä niitä kuivattelin ja kiinnitin mekkoon.

Tyttäreni on tässä mallina ja mekko on hänelle aivan liian iso, mutta ehkä tästä jonkinlaisen käsityksen saa… ÄLÄ KUITENKAAN KATSO kuvassa oikealla siintävää työhuoneen epäsiisteyttä!

Tosi harmillista on se, että ostat kangaspakan, mutta siinä ei ole mitään tietoa materiaalista. Tässäkin on nyt käynyt niin, että kaikki informaatio puuttuu. Pitää selvittää. Silittäessäni tätä totesin sen oikein mainioksi siliämään, eli ainakaan täyttä pellavaa se ei ole.

Minkäslaisen rehellisen arvion tästä mekosta annat?
Varsinkin odotan erään anonyymin kommenttia….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top