No nyy oo napei!

Tänään tuli paketti kaukaa ulkomailta.
Paketin päällä oli osoitteena Mervi Lamminen, Pellavasydän, xxxxxx, Uusikaupunki. Se oli siis tulossa meille kotiin. Paikallisen kuljetusliikkeen naispuolinen jakelija oli kuitenkin sitä mieltä ”ettei hän sitä mihinkään xxxxkujalle lähde viemään” – kun tiesi minun olevan kaupassani. Ihmettelin, että mistä hän voi sen tietää, että olen juuri 10 minuuttia sitten tullut paikalle. ”No ajelin tosta ohi ja tarkistin, koska avaat….”  Arvaatko, miksi nimenomaan mainitsin, että naispuolinen? Olin niin tyytyväinen, kun vähän mietiskelinkin, että olenkohan oikeaan aikaan kotona…

vanha mainoskuva, mut haittaaks se?

Paketissa oli tilaamiani käsityötarvikkeita. Nyt on taas metallisia virkuukoukkuja joka koossa. Ei muuta kun tilausta tänne, niin laitan postitse tulemaan. Jokainen koko maksaa 5 euroa, niin on selkeämpää hinnoitella. Sitten tuli bambuisia sukkapuikkoja, 3 euroa paketti. Ja ylimääräisenä uutuutena niin ihania nappeja, että!

Nuo isoimmat napit (1-6) ovat 6 cm halkaisijaltaan ja maksavat 2 euroa. Mustat oikealla ylhäällä ovat 5 ja 4 cm ja maksavat 1,5 ja 1 euroa. Nappi numero 9 on 3,8 cm ja maksaa 1,5 ja nappi numero 10 on 3 cm ja maksaa euron. Nuo duffelityyppiset napit ovat lyhyin 3,3 cm ja pisimmät 4,9 cm pitkät ja maksavat 50 snt – 1,20 euroa.

Aika järeän kokoisia nuo isot. Näen silmissäni ne pipon tai kassin koristeena tai ihan rintakoruna vaikkapa takin rintapielessä. Tunikan taskuunkin ne sopivat. Alimmat napit olen suunnitellut näppipyyhkeisiin ja tunikoihin taskunkoristeiksi. Vaikka tulevatkin pääsääntöisesti omaan käyttöön, näitä voi myös tilata. Jatkossa tällaisetkin tuotteet tulevat olemaan verkkokaupassa.

                                        xxxxxxxxxxxxxxxx

Viime jutussani kerroin töiden siirtämisestä. Sain siirrettyä rahojen pankkiinviemisen tälle illalle ja nytpä huomasinkin, että täytyy siirtää taas huomisaamuun, koska illalla ei voi viedä kolikoita, setelit kylläkin.
Että näin se minulta sujuu.

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top