Muistutus arvonnasta ja inspiraation hakemista

Muistutan arvonnasta, joka päättyy kylläkin vasta kuun lopussa, joten osallistumisaikaa vielä on! Arvottavana on tämä käsityökirja SEKAISIN LANGOISTA (klikkaa arvontasivulle) Mukaan pääsevät kaikki lukijoiksi rekisteröityneet.

Lupasin vielä lisää kuvia kirjasta ja tässä niitä tulee – kaikkea ei tokikaan voi paljastaa:

klikkaa isommaksi niin näet sisällysluettelon

Joku lukijoista ehdotti minulle rollaattoria ja päällystämään sen neulegraffitilla. Olen pitkään harkinnut (se ei siis kerro vielä mitään tekemisestä) kyynärsauvojen päällystämisestä pitsillä. Näitä kuvia katsomalla voisi saada jopa inspiraation!
 

Tässä kuvassa on vähän sitä, mitä olen viime päivät pohtinut. Minulla on vanha, kirppikseltä ostettu laadukas villakangastakki, joka on jo monta vuotta palvellut. Olen jopa tehnyt sen kaavoilla kaksi muutakin takkia. Nyt takkiin on tullut reikä – taakse juuri pepun kohdalle.

Reikä on peukalonpään kokoinen

Nyt minä pohdin, että yritänkö vain paikata reiän vai virkkaisinko muutaman kukan, joilla peittäisin sen. Yksi kukka näyttäisi tosi hassulta, mutta sopiiko tuohon useampia kukkia? Mitä mieltä sinä olet?

Pellavasydämen Mervi

Tänään olen löytänyt itseni! Keksin itselleni sopivan päivärytmin: tunti töitä, tunti nukkumista, tunti töitä, tunti….nukkumisjaksoa aloitellessa voin lukea vähän kirjaa…Tämä systeemi näyttää sopivan erittäin hyvin minun ruumiinrakenteelleni. Lisäksi se tuntuu hyvin tervelliseltä – nukkumisjakson aikana ehtii kaikki turvotukset ja kivut lieventyä…

sama

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top