Yrittäjät rekistereissä

Nykyään on vaikka minkälaista yhteisöä, johon voi kuulua. Facebook on niitä pullollaan. Yksi hyvä foorumi, mihin itse kuulun, on Suomen Käsityöyrittäjät https://www.facebook.com/groups/suomenky/
Jos olet itse käsityöyrittäjä, suosittelen tuohon sivustoon liittymistä. Sieltä saa paljon hyvää, käytännönläheistä tietoa ja voi kysyä itseään askarruttavia kysymyksiä.

Kyseessä on suljettu ryhmä, mutta sillä on myös yleinen, kaikille näkyvä sivu:
https://www.facebook.com/Suomenky
Tästä sivustosta saa mm. luettelon yrittäjistä, jos vaikka etsit verhoilijaa tai kankaanpainajaa jne. Myös erilaisia myyntitapahtumia on sinne listattu ja yrittäjien blogeja.

Tämän ryhmän kautta minut kutsuttiin mukaan Taidon ja Käsityön Viikon juttuun Taitava Tyyppi:
Ei tässä teille ole mitään uutta, mutta voithan käydä kurkkaamassa

http://taitavatyyppi.blogspot.fi/2013/04/matka-kasityoyrittajaksi.html

Eihän sitä tiedä, miten taitavaksi sitä vielä tuleekaan! Aijai, kun meinasin jo innostua, mutta sain sentään pidäteltyä. Löysin nimittäin (uudelleen) tällaisen kuvankäsittelyohjelman, millä saa tehtyä vaikka minkälaisia temppuja kuville. No juu, ymmärränhän minä, että jos alkuperäinen kuva on huono, niin ei siitä nyt ihan mahdottoman hienoa saa tehtyä noillakaan konsteilla, mutta jotain ”koristelua” kuitenkin. Alan siis opetella.

http://www.picmonkey.com/
Oletteko kokeilleet?

No, en mä sitten osannutkaan. Tähän kuvaan tein hienot kehykset, valkaisin nuo hampaat. laitoin vielä enemmän punaa poskiin, mutta en saanut niitä muutoksia tallennettua – ihan niinkuin se olis kysynyt rahaa? Ja ilmainen tämän piti kuitenkin olla. Täytyy jatkaa harjoituksia, jotta taitavaksi tulisi. Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top