Pop Up 2013 onnistui yli odotusten

Harriiiiii ja moni muu! Kun kerran säännöllisesti luet blogiani, niin toivoisin, että liittyisit virallisesti lukijakseni. Olisi niin kiva minunkin nähdä teidät, kun tekin näette ”minut”. Varmasti juttuni ovat ainakin joskus kirvoittaneet kommenttejakin mieliinne – nekin olisi kiva lukea!

Tänään oli upea päivä. Nukuin vain muutaman tunnin, sillä ilta venyi pitkäksi ompelutöiden vuoksi. Aamulla kuitenkin heräsin pirteänä auringonpaisteeseen. Kummasti se vaan valo vaikuttaa ihmisen mieleen!

Menimme ihanan Pirkon kanssa putiikkiin jo tuntia aiemmin. Pirkko roudasi tavaraa ulos lumen keskelle: euron, kahden ja viiden ale-laatikot ja tanko, johon saatiin ripustettua muutama pellavatunika ja uudet kangaskassit. Talvimyssyt olivat myös 5 euron hintaisia, huimia alennuksia siis.

Tältä näytti putiikin edusta:

Onhan tuo aika ”sykysen” näköistä, lumi oli kauttaaltaan mustan pölyn peitossa. Mutta on se vaan tosi hyvä sisäänheittäjä nuo tavarat ulkona. Väkeä kävi tosi paljon.

Tapahtumalla on oma facebook-sivustokin: Pop Up Uusikaupunki 2013

Olen oikein kiitollinen tapahtuman järjestäjille. Tällainen kartta ja esittely tapahtumasta painettiin asiakkkaille jaettavaksi ja ne olivat myös paikallislehdessä. Pellavasydänkin tässä mukana.

Mervi
hyvillä mielin onnistuneesta tapahtumasta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top