Pöllöt ja apinat heilumaan

Vielä on näyttämättä kangaskassit, jotka ompelin perjantaina. Ihan kaikista ihanuuskankaista ei vielä kassia ole, mutta tässäpä tipua, pöllöä, apinaa, kissaa, koiraa, ammua, possua…

Kuva: Pellavasydämen kivoja kangaskasseja. Aika veikeä meininki!
Kuvan on ottanut Kristiina Salo Pop Up -tapahtumassa

Kassit ovat vuorittomia ja taskuttomia. Tämä malli on ehkä helpoin mahdollinen ommeltava. Tuo yläreunan kangaskaistale helpottaa ja vahvistaa sankojen ompelua – näin ne pysyvät varmasti kiinni! Yksivärinen lipare myös rauhoittaa muuten niin kirjavia kankaita.

Tänään on tällä yrittäjällä vapaapäivä töistään. Pikkupuuhia kotosalla odotettavissa. Pyykin pesua (sähkön kulutus on halvempaa öisin, jolloin usein laitankin koneet käyntiin, ja pyhäpäivisin), hiukan tavaroiden järjestelyä ja näköjään pölyjen pyyhkimistä. Tuo ihana aurinko….

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top