Puolet elämästä menee tavaroiden etsimiseen.

Pidän ”vapaapäivää” – hehe… Siis en mene tänään putiikkiin, vaan teen töitä kotona. Kaksi tunikaa pitäisi saada valmiiksi. Illalla on taas kotisivuntekokurssi ja nyt olen jopa ihan innoissani siitä – hyvä minä! Olen jo hiukan harjoitellut eli tehnyt uutta kotisivuani blogipohjalla. Vasta, kun se on valmis, siirrän sen oikeaan osoitteeseen.

Mielelläni näyttäisin teille kuvia, mutta kun kamera on hukassa.

Kuljetan muutamaa kassia edestakaisin kodin ja putiikin välillä – aina on tavaraa tulossa tai menossa. Nyt en pääse ollenkaan jäljille, missä laukussa kamera on.

Näytänpä siis koneella olevia kuvia, joista tehtiin KESÄMAINOS. On tosi vaikeaa fiilistellä kesää näin joulun alla. Uudenkaupungin matkailuesite pitää kuitenkin saada valmiiksi ennen matkamessuja, jotka ovat tammikuussa.

Tällaisilla kuvavaihtoehdoilla lähdettiin liikkeelle:

Ihan ensimmäisen mainoksen neljä vuotta sitten tein ihan itse, mutta se oli niin kova homma, etten sen jälkeen ole edes yrittänyt. Paikallislehti on tehnyt (maksusta tietysti) mainoksen valmiiksi. Mutta kun aina jätän viimetinkaan, niin tänä vuonna eivät ehtineetkään tehdä. Lähetin materiaalin mainostoimistoon, jossa taas ei oltu aivan ”samalla aaltopituudella” – no kun eivät ole minun kanssani työskennelleet aikaisemmin, niin eivät tienneet minkä tyylisistä pidän. Vähän piti siis mainosta muunnella, mutta nyt se on lähtenyt eteenpäin….

Voi kuinka kaipaisinkaan edes alkeellista mainoskoulutusta. Pienellä yrittäjällä ei ole mitään mahdollisuutta teettää jokaista lehtimainosta mainostoimistolla, kun pelkkä mainospaikka maksaa lähes 200 euroa!

No nyt tämän pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja siirtyä leikkuuhommiin, mars mars…!
mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top